Page 1 of 1

UVK Portable Custom Apps Issue

Posted: Wed Feb 01, 2023 5:31 pm
by punker180
New custom apps buttons on main page is SUPER great and was very happy to see it. only issue I'm running into is after you add something to the button. it wont let me edit it. i right click it. i hit edit. nothing happens. but delete works. On a side note, totally unnecessary but I would like to see these apps having the ability to change there icons in the custom apps page

Re: UVK Portable Custom Apps Issue

Posted: Wed Feb 01, 2023 7:55 pm
by Fred
Hi Punker180. Thanks for posting here in the UVK forums.

I'm not sure why you're not being able to edit the custom apps. It's working fine for me. As for the icons, I thought about that, but since there is no easy way we could cloud sync something like that, I gave up. Maybe I can come up with something in the future.
screenshot.jpg
screenshot.jpg (115.19 KiB) Viewed 8764 times
Take care,

Fred

Re: UVK Portable Custom Apps Issue

Posted: Mon Feb 06, 2023 4:03 pm
by Xander
Hi, Fred. I hadn't even noticed that option had been added in the last while but checked it out today. I'm getting the same thing.
Tried adding a simple DOS command to the More section and am unable to edit it once it's been entered. I also cannot Delete it in order to try re-entering the command.
Also tried closing and restarting UVKPortable.

Re: UVK Portable Custom Apps Issue

Posted: Mon Feb 06, 2023 5:21 pm
by Fred
Thanks for the reply, Xander. When you say you're not able to edit or delete, what exactly does that mean? Does the Edit extra app window not show up? Does the Delete confirmation message not show up?

Is it possible that you are using a UVKSettings.ini file in the same path as UVKPortable.exe, an it keeps loading the custom apps from that file?

Thanks for helping me fix this.

Re: UVK Portable Custom Apps Issue

Posted: Tue Feb 07, 2023 12:07 am
by punker180
Can confirm its been fixed v11.9.3.0 as in the changelog thank you so much! great as always!

Re: UVK Portable Custom Apps Issue

Posted: Tue Feb 07, 2023 9:28 am
by Fred
Thank you both for reporting this bug, it is fixed now. Have a good day.