Welcome

You need help to start using UVK? You have a doubt on a UVK feature? Post here!
Forum rules
We have no special rules for UVK forums. Just try to be polite and clear in your posts.
Please don't post spam in this forum. Spammers will be banned by IP, e-mail and username.
We reserve the right to delete all posts and ban all users we consider not having respected these rules without warning.
Post Reply
Fred
Site Admin
Posts: 2322
Joined: Sat Jul 30, 2011 12:05 pm
Location: Red coast, France
Contact:

Welcome

Post by Fred »

Hi, welcome to UVK forums.

My name is Fred and I'm the administrator and owner of this website, and also the author of UVK.

I'm here to help you to use this software. Just ask the questions you want, and I'll reply as soon as possible.

Thanks for visiting.
The only thing we humans have in common is that we are all different. So, if you think you're weird because you're different from everyone else, then we are all weird.

Fred
Mainman407
Posts: 5
Joined: Wed Apr 20, 2016 2:42 am

Re: Welcome

Post by Mainman407 »

Hi, my name is Anthony and I just recently heard about UVK from Briteccomputers.com.ukl. From Brian's tutorial, UVK appears to be a very useful virus and malware tool.
However, here is my problem. I have, what some might consider a "possible" dinosaur system. My CPU is only 1.2 GHz. My video card is a NIVIDA GeForce 1200; my Sound Card is a Creative Sound Blaster upgraded from the original Sound Blaster card.
I have 3-Gig of RAM, and one Terabyte DVD and two 500 Gigabyte drives. The terabyte drive is a SATA drive connected to a SCSI internal PCI-Slot. The two 500-gig drives are standard mechanical drives.
About two years ago I replaced the old Gigabyte Motherboard which had a 1.0 Gigabyte CPU for a revision upgrade series 2 Gigabyte Motherboard which came with a 1.2 Gigabyte CPU.

All that to say this: Programs do not load at lightning speed for sure.However,when I connect to the Internet via a D-Link DIR-655 Router, my Mozilla Firefox browser page takes forever to load. I've upgraded the browser, checked for any suspicious add-ons. You name it, I have done it.

I've attempted to download Google Chrome but it says that my system is out-dated and cannot run Google Chrome.

One thing that does really bothers me is that the CPU constantly runs at 100-% without Internet or connected to the Internet. RAM usage runs about 25 to 40-percent

Deeply sorry for being so long-winded, but when I downloaded UVK and attempted to install the program, I was told that there were files missing during the download and the program had to close.

Is Ultra Virus Killer compatible with Windows XP Professional SP3? How about the required CPU requirements? Will this software word with a 1.2 GHz Processor? And if so, should I attempt to remove the version I downloaded and reload it? Please advise.
Fred
Site Admin
Posts: 2322
Joined: Sat Jul 30, 2011 12:05 pm
Location: Red coast, France
Contact:

Re: Welcome

Post by Fred »

Hi Mainman407, welcome.

UVK still supports running XP SP3. The reason why it says files are missing is probably that your antivirus software must have blocked or deleted one or more files from UVK's folder.

As for your CPU running at 100%, try disabling the wuauserv (Windows Update) service. It should do the trick. XP no longer receives Windows updates, anyway.
The only thing we humans have in common is that we are all different. So, if you think you're weird because you're different from everyone else, then we are all weird.

Fred
Post Reply